Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Vul onderstaand uw e-mail adres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Doneer online Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Liefde voor Israël

BE’AD CHAIM

God geeft nieuwe hoop
Mary groeide op in Soedan en kwam naar Israël toen ze een tiener was. Zij diende in het Israëlische leger en is nu een burger. Na het leger begon ze uit te gaan met een jonge man bij haar in de buurt. Samen hadden ze hun eerste kind. Zij werd vervolgens al snel weer zwanger. Tijdens de zwangerschap, verliet haar vriend haar vanwege haar drankprobleem. Eenzaam en wanhopig, kwam Mary naar ons kantoor voor hulp.
Onze consulente Larissa deed haar uiterste best om Mary te helpen, maar Mary reageerde vaak door te vloeken en haar de schuld te geven van haar moeilijke situatie. Maatschappelijk werkers kwamen kijken en haar kinderen werden meegenomen en in een pleeggezin geplaatst. Larissa bleef tot God roepen om Mary te redden. Ze volgde het gebod “Hebt uw vijanden lief en zegen wie u vervloeken.”
Larissa en een vriendin vonden een revalidatieprogramma dat Mary kon helpen. Larissa sprak met Mary en spoorde haar aan om zes maanden revalidatie te doen.
Een tijd later vertelde de directeur van het revalidatie programma aan Sandy Shoshani, dat Mary die maand in het revalidatie programma was geweest, was gestopt met drinken en tot geloof was gekomen in een liefdevolle Vader. Later belde Mary Larissa op en vertelde haar het prachtige nieuws van de totale verandering van haar leven. Ze vloekt en schreeuwt niet meer, maar straalt geluk en vrede uit. Ze blijft in het afkickprogramma, waar zij emotionele en lichamelijke genezing ontvangt en het Woord van God bestudeert. Ze heeft regelmatig begeleide bezoeken naar haar kinderen en hoopt op een volledig herstel van haar familie.
Be’ad Chaïm gelooft dat God nieuwe hoop heeft voor elke moeder en elk kind. Mary’s leven is een getuigenis van het feit dat we met Gods hulp niet alleen het leven van baby’s redden, maar ook dat van hun moeders.

Naar alle artikelen