Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Vul onderstaand uw e-mail adres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Doneer online Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Liefde voor Israël

Ebenezer Home is echt schoon!

Een paar weken geleden hebben we bezoek gehad van het Ministerie van Volksgezondheid. Het eerste wat ze constateerden was dat ons Tehuis ‘heel schoon’ is. Er zijn strikte regels hoe en wanneer de verschillende oppervlaktes van de huizen voor ouderen moeten worden schoongemaakt en het is niet eenvoudig om ons Huis schoon te houden.
Het schoonmaakwerk wordt soms over het hoofd gezien of er wordt op neergekeken, maar in ons Huis willen we eer geven aan wie het toekomt. Deze twee prachtige hardwerkende dames komen iedere morgen vroeg en gaan nauwgezet aan de gang met hun dagprogramma om er zeker van te zijn dat alles op peil blijft. We zijn hen dankbaar dat we ze hebben en we eren ze voor hun harde werk en bidden dat God ze wil zegenen en behoeden en ze kracht geeft!

Tot ziens
Vorig jaar juni hebben we mogen vieren dat een van onze verpleegsters, Judith, ging trouwen met Alex, een eenvoudige jongeman uit haar gemeente. Niet zo lang geleden is Alex met zijn werk bij onze onderhoudsdienst begonnen.
Nu, een jaar later mogen we opnieuw vreugde met hen beleven omdat ze volgende maand hun eerste baby verwachten. Voor Judith haar zwangerschapsverlof begon kwam ze gedag zeggen in Ebenezer. We bidden dat de baby gezond wordt geboren en voor veel zegen nu dit gezin een nieuw stadium in hun leven gaat beginnen.
Onze manager zei dat het zal zijn als staat geschreven in 1 Kronieken 17: 27: “Nu dan, het heeft U behaagd het huis van Uw dienaar te zegenen, dat het voor eeuwig voor Uw aangezicht zal zijn; want U, Heere, hebt het gezegend, en het zal voor eeuwig gezegend zijn.”
Judith is altijd liefdevol en opofferingsgezind geweest in haar werk met de bewoners. We hopen haar echt weer terug te zien na verloop van tijd.

Naar alle artikelen