Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Vul onderstaand uw e-mail adres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Doneer online Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Liefde voor Israël

Het gaat goed met de school Makor HaTikvah

Ook haar directeur is na een ziekteperiode weer terug op school! De school ziet er geweldig uit en de staf is zo hartelijk. Gods hand is duidelijk te zien in deze school. Hij heeft ons bewaard en voor ons gezorgd. We hebben opnieuw de formulieren ingevuld om officiële staatserkenning van het Ministerie van Onderwijs te verkrijgen en vragen uw gebed hiervoor. We hebben er alles aan gedaan wat nodig is, dus het zou een grote zegen zijn als we eindelijk deze status kunnen krijgen.
Zoals altijd waarderen we uw steun en vriendschap. We houden u op de hoogte.
Cookie Schwaeber-Issan

Het project ‘vergroot onze tent’
De helft van het geld dat we nodig hebben om de derde etage geschikt te maken voor klaslokalen is binnen en we zijn enthousiast dat een paar andere organisaties interesse hebben getoond ons te helpen om het resterende bedrag bijeen te brengen om het project af te maken. Als u bent geïnteresseerd laat het ons weten.

Zegen voor de zomerperiode gevraagd
Hetzelfde geldt voor de Zomerperiode, financieel de meest uitdagende tijd voor ons. We zijn gelukkig schuldenvrij maar we moeten de leraren en de andere maandelijkse lasten blijven betalen.

Vechten voor onze kinderen in Israel
(Geschreven door Moti Cohen, staflid van de Tiferet Yeshua Gemeente in Tel Aviv)
Vandaag de dag heeft Israel het hoogste geboortecijfer van de hele westerse wereld. In 2016 was het geboortecijfer voor het eerst even hoog als het Arabische met een gemiddelde van 3,2 kinderen per familie.
In Jeruzalem is een privéschool die is aangepast aan onze noden en waarden maar zoiets bestaat niet in Tel Aviv en omgeving voor de Messiaanse kinderen. De meesten gaan naar seculiere scholen die heel liberaal zijn en waar wordt geleerd dat de mens het centrum van alles is en niet God. De leraren komen niet op school om wiskunde en literatuur te geven maar ook om onze kinderen te indoctrineren met de seculiere humanistische waarden.

Naar alle artikelen