Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Vul onderstaand uw e-mail adres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Doneer online Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Liefde voor Israël

Gemeente Genade en Waarheid

Het evangelie wordt verkondigd, in huizen en in de kerk in Kanot. Daar zijn we de Heere dankbaar voor. Wanneer zullen we officiële toestemming voor het gebruik van het kerkgebouw krijgen?

Onze evangelist Eddie werkt al jaren onder de Holocaust overlevenden. Dit jaar bezocht hij de Veteranen Club in Sderot op Tu BiShvat (het Bomenfeest). Hij nodigde ze uit om eens een dienst van Grace and Truth bij te wonen en twaalf mensen wilden dit wel. Toen hij ze weer terugbracht zeiden ze dat het goed was geweest in Gods Huis te zijn. Blijft u a.u.b. bidden voor het werk van Eddie onder deze mensen.

Voortgang van de bouwplannen
Door het zoekraken van de stukken voor de bouw bij het gewestelijke bestuur zijn we al jaren bezig om het voor elkaar te krijgen dat men komt inspecteren. Eindelijk eind 2017 was het dan zo ver dat de ingenieur van het comité zelf kwam kijken en ons wilde ontmoeten, ondanks dat de plannen nog steeds niet boven water zijn.
Na veel gebed wilde een van de architecten die in het verleden betrokken was bij de bouw wel naar de vergadering komen. En dat maakte het verschil voor de afloop. De inspecteurs bekeken het gebouw kort en stelden een paar vragen. Na een uur praten met de architect werd duidelijk dat we nieuwe tekeningen moeten maken en de bouwvergunning opnieuw aanvragen. We kregen toestemming om de uitgeprinte plannen te gebruiken – niet digitaal zoals nu verplicht is en hij gaf zijn woord dat we toestemming krijgen om het gebouw te gebruiken als er geen afwijkingen worden gevonden. Een beter resultaat konden we niet verwachten. Er is nog veel te doen maar met de hulp van de architecten en anderen die bereid zijn ons bij te staan hopen we binnen twee maanden de tekening klaar te hebben. Deze laatste vereisten voor het Gewestelijke Bestuur zullen ons ongeveer $ 32.000 kosten. God zal ons daar ook in voorzien zoals Hij alle jaren heeft gedaan. U mag ons helpen!

Naar alle artikelen