Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Vul onderstaand uw e-mail adres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Doneer online Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Liefde voor Israël

GRACE AND TRUTH

U bent kostbare parels – Nina Åström’s Concert voor Holocaust overlevenden

In maart was er een concert in ons gebouw. Een bekende Finse christelijke zangeres, Nina Åström, deelde het Evangelie met een groep overlevenden van de Holocaust.

Eddie, onze evangelist regelde bussen voor 160 mensen uit diverse plaatsen waar veteranen wonen. De kerkzaal zat vol met meer dan 200 mensen. Het is een wonder hoe een piano en een stem van iemand die God liefheeft de boodschap van Jezus in de harten van mensen kan brengen die zo geleden hebben onder de wreedheid en zondigheid van mensen. Tussen de liederen door deelde ze haar getuigenis over God en Zijn Zoon, bijvoorbeeld; ‘Ik breng de boodschap van Iemand Die u beter kent dan u zichzelf kent. We hebben allemaal het verlangen ergens bij te horen, een doel te hebben, een thuis te hebben. We willen allemaal liefde geven en ontvangen, maar we hebben nog nooit die perfecte liefde gevonden, omdat die buiten God om niet bestaat. Hij toonde ons Zijn liefde door Zijn Zoon, Jezus Christus, te zenden om voor ons te sterven en daarmee de eeuwige verzoening tussen ons en Hem te brengen. U bent kostbare parels, waarvan de glans in de loop van de tijd en door verdriet dof is geworden, maar Jezus Christus is gekomen om u aan te raken en u de glans van een gelukkig en vergeven leven te geven’.

Aan het einde van het concert bad Nina voor het publiek en vroeg of Jezus Zich aan iedereen wilde openbaren als de enige Hoop.

Het was zonder twijfel een indrukwekkende bijeenkomst en we danken God voor deze gelegenheid om het Evangelie met de overlevenden van de Holocaust te kunnen delen.

 

Naar alle artikelen