Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Vul onderstaand uw e-mail adres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Doneer online Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Liefde voor Israël

HAGEFEN PUBLISHING

Met Pasen mocht ik met 110 Holocaustoverlevenden het Evangelie delen in de Grace and Truth gemeente. Daar bespraken we ook de trouw van God. Dat Hij het mogelijk heeft gemaakt dat we voor de 70ste keer Pasen hebben gevierd in onze eigen staat. Niet vanwege een sterk leger, maar omdat we een trouwe en goede God hebben. Hij zorgde er voor dat we veilig in ons land konden leven terwijl er overal, en vooral in Europa steeds meer anti-Semitisme is.
Tijdens de maaltijd maakten de gemeenteleden die serveerden een praatje met de mensen.
Een mevrouw vertelde aan mij (David Zadok) dat ze in de Heere Jezus geloofde! Ze kwam een paar jaar geleden tot het geloof nadat ze haar man en haar zoon had verloren. Ze woont nu alleen in een verzorgingshuis. Ik heb haar uitgenodigd om naar onze diensten te komen.
Denk aan deze waardevolle mensen in uw gebed, opdat de Heere ze vrede en vreugde schenkt in hun laatste levensjaren.

70 jaar Israël
In mei mochten we het 70-jarig bestaan van Israël vieren en de trouw van God aan Zijn verbond en beloften gedenken. Na 2000 jaar heeft Hij ons teruggebracht zoals Hij in het O.T. aan de profeten heeft beloofd.

Zondagsschoollessen voor de kinderen in de Farsitaal
We hebben 12 zondagsschoollessen in de Farsitaal klaar en die hebben we naar onze partner ter plekke gestuurd. De lessen zullen worden uitgeprint en uitgedeeld aan ondergrondse kerken in verschillende landen in het Midden Oosten.

Nieuwe medewerkster
We hebben een nieuwe accountant, Natali Zagorelsky. Zij helpt ons ook met het vertalen in het Russisch. We zijn daar dankbaar voor en we wensen haar het allerbeste.
Ds. D. Zadok

Naar alle artikelen