Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Vul onderstaand uw e-mail adres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Doneer online Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Liefde voor Israël

Kehilat Haderech Karmiël

We danken God voor ons nieuwe gebouw. Het gemeenteleven mag bloeien en groeien. Dat gebeurt in de gemeente Kehilat Haderech in Karmiël. In het nieuwe gebouw mogen we als broeders eensgezind samenwonen, en dat is goed (Psalm 133:1)

Het gebouw afwerken
Naast het verder in orde brengen van onze nieuwe ruimtes gaan we langzaam weer over tot de orde van de dag en raken we gewend aan onze nieuwe omgeving. We proberen van ons nieuwe gebouw doordeweeks een actieve en gezellige omgeving te maken. Behalve de diensten op sabbat kan men doordeweeks ons team en vele anderen in het gebouw vinden voor de vele activiteiten, vergaderingen, voorlichtingsbijeenkomsten, enz. In oktober vond de eerste trouwerij plaats!
Nu het grootste deel van dit project achter de rug is zijn we voorbereidingen begonnen om een plek te creëren voor de jongvolwassenen. Zij krijgen een ruimte van tachtig vierkante meter in ons nieuwe gebouw. Toen we net begonnen waren toonde een organisatie waar we al lange tijd een fijne relatie mee hebben belangstelling om dit project te sponsoren. Daar zijn we heel dankbaar voor.

Eenheid in Christus
Tijdens een van onze bijeenkomsten in september hadden we vijftig Arabische gelovigen uit een gemeente in Bethlehem te gast. Het is met geen woorden te beschrijven wat een fijne atmosfeer er heerste tijdens onze gezamenlijke samenkomst. Na de dienst hadden we een gezamenlijke warme maaltijd en bouwden we verder aan onze relatie. Zo’n voorbeeld van eenheid is niet te evenaren en je vind het alleen in Christus, Die door Zijn bloed de scheidingsmuur heeft afgebroken.

Dopen
In september hadden we een doopdienst voor drie van onze leden. Twee waren oudere dames en de derde een jongeman. Ze gaven alle drie een getuigenis over hun leven en waarom ze er voor hadden gekozen om zich te laten dopen. Het was een fijne bijeenkomst en we vragen u ze te blijven gedenken in uw gebeden.

Bedankt voor uw  steun en liefde.
Met zegen van de Heere,
de Kehilat Haderech familie

Naar alle artikelen