Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Vul onderstaand uw e-mail adres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Doneer online Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Liefde voor Israël

Kehilat Hasdey Arad

Feestdagen en inspanningen in de gemeente Chasdey Yeshua in Arad

Het Sukkot kamp was dit jaar in het Yattir bos en er waren veel gemeenteleden en hun families aanwezig. Wat fijn om dichter bij elkaar en bij de Heere God te komen. Er waren dit keer geen narigheden. Alleen plezier, Bijbelstudie, aanbidding en zelfs ons geloof delen met een aantal wandelaars die het ‘Israëlische Wandelpad’ liepen. Een deel van de symboliek van Sukkot is ‘God met ons’, en wij zijn eeuwig dankbaar dat God Zijn enige Zoon in het vlees heeft gezonden om voor ons te sterven en uit de dood op te staan waardoor Hij de eeuwige zaligheid voor ons heeft gekocht.

Inspanningen
We proberen nog steeds om de Soedanese kinderen bij te staan. Ze zijn weerbarstig en moeilijk, wat begrijpelijk is. Want ze zijn weggehaald uit een door oorlog verscheurd land en neergezet in een vreemde cultuur. Hun ouders moeten hard werken om het hoofd boven water te houden en zo hebben ze weinig tijd om hun kinderen op te voeden en daar komt nog bij dat ze zich wel christenen noemen maar dat ze nog niet opnieuw geboren zijn. Dit is waarschijnlijk hun enige kans om het Goede Nieuws te horen, hier in Israël. Bid voor de redding van deze Soedanese kinderen.

We danken de vrijwilligers die zo druk zijn geweest met sorteren van kleding en het maken en bezorgen van de voedselpakketten voor de Bedoeïenen.

Minder spanningen
We hebben gebeden voor vrede en welvaart in onze stad en die gebeden zijn verhoord. De Gur houden zich rustig. Er komen nieuwe fabrieken naar Arad, zelfs een paar Hightech bedrijven en daardoor komt er de broodnodige werkgelegenheid. Het onderwijssysteem hier is prima maar door gebrek aan hoogwaardige banen vertrekken veel jongeren. Hopelijk zal dat nu beter gaan!
Blijf bidden voor onze burgemeester want hij heeft een aanzet tot alles gegeven.
 
Dank voor uw gebed, we zouden ons werk niet kunnen doen zonder u. 
In Jezus’ liefde verbonden,
Kehilat Chasdey Yeshua,
Arad

Naar alle artikelen