Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Vul onderstaand uw e-mail adres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Doneer online Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Liefde voor Israël

KEHILAT HASDEY YESHUA

Steun van een seculiere Jood
In de Jerusalem Post verscheen een artikel waarin Izhak Rabihiya, een ongelovige Israëli schreef: “We moeten aan de zijde van die Messiaanse Joden staan die hier zo graag willen wonen en deel uitmaken van dit geweldige land en, zoals hun oud-vader Mozes dat eens deed, verkondigen: ‘Laat mijn volk gaan’ uit hun landen en ‘Laat mijn volk naar Israël komen’.
Deze zaak raakt zowel mensen in onze gemeente als vele anderen, dus we vragen om uw gebed.

Bedoeïenenvrouwen
De vrouwenbijeenkomsten gaan nog steeds door en de vrouwenharten worden geraakt.
Onlangs tijdens een Bijbelles zette een vrijwilligster op tafel 2 glazen voor de dames neer. In de ene zat water uit de Dode Zee en in de andere gewoon fris schoon water. Je kon het verschil niet makkelijk ontdekken tot je een slok nam. De vergelijking met het Bijbelverhaal was duidelijk. Jezus geeft Levend Water aan hen die Hem er om vragen. Alle andere wegen leiden naar de dood.

Bedoeïenen tieners
Yo-Yakim is een jongerengroep voor Bedoeïenen tienerjongens begonnen. Hij neemt ze mee naar een plek buiten het dorp, zodat ze op neutrale grond zijn. Ze zijn op een kritieke leeftijd. Dan gaan ze radicaliseren zoals we al eerder vertelden. Wilt u bidden voor deze jongeren!

En bid er voor dat wij, de Messiaanse gelovigen in het land, moedig genoeg zijn om ons geloof te delen en het leven voor te leven dat Jezus’ Levend Water laat zien.

Naar alle artikelen