Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Vul onderstaand uw e-mail adres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Doneer online Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Liefde voor Israël

KEHILAT HASDEY YESHUA

Pasen in het park

Soms, speciaal met de feestdagen, is het zo vol met Israëlische toeristen in de zaal waar we elkaar ontmoeten dat we er zelf niet meer bij kunnen. Daarom hebben we onze dienst op de zaterdag van Pasen gehouden in het park Arad. Te midden van luidruchtig voetbalspel en diverse andere dingen die ons afleidden, hebben we zowel de uittocht uit Egypte als de verlossing van onze zonden door de dood en de opstanding van Jezus Christus gevierd.

Te midden van luidruchtig voetbalspel en diverse andere dingen die ons afleidden, hebben we toch zowel de uittocht uit Egypte als de verlossing van onze zonden door de dood en de opstanding van Jezus Christus gevierd.

Bid voor ons..

We hebben u al verteld dat onze gemeente een plek had gevonden die we kunnen huren voor de activiteiten met de kinderen en als voedseldistributiecentrum. Het leek zo eenvoudig en de vorige bewoners deden al het mogelijke om de verhuizing zo gemakkelijk mogelijk te maken. We hoefden alleen maar een contract te tekenen. Het verhuurbedrijf wachtte tot vlak voordat we het in bezit zouden nemen en legde ons toen een document van 52 pagina’s voor … heel ingewikkeld, verwarrend en kostbaar.

Bid alstublieft voor ons dat, als dit de plek voor ons is, we met het verhuurbedrijf  tot een overeenkomst kunnen komen over een aantal cruciale zaken.

 

Naar alle artikelen