Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Vul onderstaand uw e-mail adres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Doneer online Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Liefde voor Israël

MAKOR HATIKVAH

WAT MAKOR HATIKVAH VOOR MIJ HEEFT BETEKEND (verhaal van een studente die vertrekt)
Liël: “Op andere scholen werd ik gepest, ik was het gekke kind zonder vrienden. Ik wist gewoon niet hoe ik relaties aan moest gaan en mijn geloof in God werd telkens minder als gevolg van de invloeden van buitenaf. Op MHT had ik een zeer wonderlijke tijd. De kinderen daar waren gelovig en hielpen elkaar als ze hulp nodig hadden. De school was schoon en opgeruimd en ik heb er vrienden voor het leven ontmoet. We bestudeerden de Bijbel en mijn geloof werd weer gesterkt. Daarbij kwam nog dat ik ook de taal leerde en beter integreerde in de maatschappij. De computerlessen, kunst, koor en nog meer waren lessen waar ik de rest van mijn leven iets aan heb. Ik denk dat ieder gelovig kind de kans zou moeten hebben om hier te komen. Het zijn de drie beste jaren van mijn leven geweest.”
“Als moeder die in de eerste plaats thuisonderwijs gaf aan mijn dochter en haar daarna naar een seculiere school stuurde waar het milieu haar echt negatief beïnvloedde, ben ik dankbaar dat ik me nu geen zorgen hoef te maken over wat er op de MHT school gebeurt, want ik weet dat daar een gelovige sfeer is en dat heeft mijn dochter geholpen om zich op sociaal niveau met mensen te verbinden en bijzondere relaties te ontwikkelen.”
Rebecca, Liël’s moeder.

HET JAARLIJKSE EVENEMENT (de groep die onze school weer mooier maakt)
We hebben deze “werkdag” omgetoverd tot een jaarlijks evenement waar ouders, leraren en studenten allemaal klaar staan om schoon te maken, te repareren en samen onze school mooier te maken. Al hun harde werk is het echt waard geweest.

Liefde voor Israël
In de afgelopen maanden toen ik voor de school aan het rondreizen was is het voor mij een grote zegen geweest om zoveel bijzondere Europese gelovigen te ontmoeten, die een hart voor Israël hebben. De uitingen van liefde en enthousiasme is een echte weergave van wat gevoeld wordt voor het land en de Joodse gemeenschap en mensen begrijpen dat wie Israël zegent zelf ook gezegend zal worden.
Cookie Schwaeber-Issan

Naar alle artikelen