Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Vul onderstaand uw e-mail adres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Doneer online Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Liefde voor Israël

RETURN TO ZION

Een brief van Leon en Nina Mazin
In juli was het schooljaar van de Music and Art School, dat liep van september 2018 tot juli 2019, gestopt. Er waren 130 leerlingen. Het was een intensief jaar en succesrijk. We zien hoe de leerlingen vooruitgaan en meer naar de leraren toe trekken. En dat niet alleen op muzikaal gebied maar ook geestelijk. Graag willen we u bedanken voor uw gebed en gaven. Blijf niet alleen bidden voor de kwaliteit van het onderwijs maar ook dat Gods Geest zich nestelt in het leven van de leerlingen en de leraren. Dat is ons doel, zielen winnen en richting geven aan de toekomst in het algemeen, door middel van kunst en muziek. Zoals we al voorzagen, was er aan het eind van het schooljaar een te kort, ondanks dat 50% van de onkosten gesubsidieerd was. Blijft u s.v.p. geven voor deze kinderen.

Het Eagle Project
In juni is een groep van 17 jonge mensen uit diverse Israëlische gemeenten, die hun diensttijd achter zich hadden gelaten, een maand op reis geweest om ervaring op te doen. Ditmaal begonnen we in Frankrijk. Daar was onze focus; GELOOF. We bezochten historische plaatsen waar mensen vervolgd werden om hun geloof. Onder grote druk tijdens deze zware tijden ondervond men dat God met hen was. Ze bezochten ook plekken waar de Fransen hun leven riskeerden om honderden Joden te redden tijdens de 2e Wereldoorlog. Franse christenen bezorgden de jongelui een fijne week.
Daarna waren we drie weken in Noorwegen, ook met de plaatselijke christelijke vrienden. De eerste 2 weken logeerden we bij plaatselijke families en hadden stille tijd voor onszelf of in groepjes. Ze bezochten de diensten en enkelen van hen spraken een getuigenis uit en leidden de zang.

De laatste week waren ze in Levanger voor een grote ontmoetingsconferentie voor jongvolwassenen.

Ik raad iedereen aan die met jonge mensen te maken heeft, om in ze te investeren, zodat ze groeien in het geloof om vruchtbaar leven te leven.

Evgeni, Eagle Project manager

Naar alle artikelen