Boeken

Jesusbelieving Israelis | Exploring Messianic Fellowships

Dit boek is in 2021 uitgegeven door het Caspari Centrum in Jeruzalem. Een mooie uitgave vol met kleurrijke grafieken, tabellen en andere details over de Messiasbelijdende gemeenten in Israël. Voor ons als stichting en geïnteresseerden die Messiasbelijdende Joden (MBJ) een warm hart toedragen een goudmijn aan informatie. Maar wie met andere ogen leest ziet nog iets anders. Veel rijker. Het werk van Gods Geest in Israël. Dit boek is verkrijgbaar via onderstaand formulier en kost €45,00 excl. verzendkosten.

Messiasbelijdende Joden in Israel | Een beknopte verkenning

Dit boekje is een beknopte weergave van wie Messiasbelijdende Joden in Israel zijn. De geschiedenis van de messiaanse beweging wordt beschreven, maar ook over hun positie in de huidige maatschappij. Een aanbeveling voor wie wil kennismaken of anderen wil laten kennismaken met Messiasbelijdende Joden. De auteur is dr. G.J. Mink. Het boekje is verkrijgbaar voor €3,50 excl. verzendkosten. Bestellen kan via onderstaand formulier.

Messiasbelijdende Joden door de eeuwen heen

Na een definitie van het begrip Messiasbelijdende Joden, behandelt dr. Siebesma hun geschiedenis vanaf de eerste pinksterdag tot vandaag. De focus ligt daarbij op (West-)Europa en Nederland. Al eerder zijn er studies gepubliceerd over de geschiedenis van de Joodse christenen in de afgelopen tweeduizend jaar, maar die zijn veelal in het Engels geschreven en zijn van oudere datum. Dit boek is het eerste (beknopte) overzichtswerk in het Nederlandse taalgebied. Een mooie aanwinst voor uw boekenkast! Bestel het boek door onderstaand formulier in te vullen. Het boek kost €13,50 excl. verzendkosten.

Bestelformulier boeken