De Verkenners

Om de liefde voor Israël en de betrokkenheid op het Joodse volk al op jonge leeftijd te stimuleren, is stichting Steun Messiasbelijdende Joden, met Centrum Israël Studies en Isaäc Da Costa een uniek Bijbels educatieproject gestart: De Verkenners.

Video’s
Op locaties in Israël worden tientallen video’s gemaakt over Bijbelse plaatsen, gewoonten en feesten. Bij elke video is aanvullende informatie aanwezig. Elke video duurt ongeveer 5 minuten. Het doel is ca. 100 video’s te maken.

Doelgroep
De video’s zijn primair bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Ze kunnen daarom goed worden gebruikt ter ondersteuning van de Bijbelvertelling op (zondags)school of op de club. Door de unieke beelden en de waardevolle informatie zijn de video’s ook aantrekkelijk voor ouderen met een hart voor Israël.

Blijf op de hoogte
De komende tijd zal elke week een nieuwe video online komen. Wil je daarvan op de hoogte blijven? Meld je via de website aan en ontvang een melding in je mailbox.

Help mee
De video’s worden gratis ter beschikking gesteld. We betalen de productie uit eigen middelen. Daarom hopen we op uw financiële bijdrage voor dit mooie project. Doneren kan op de website van De Verkenners. Met uw gift kunnen er weer nieuwe video’s gemaakt worden. Alvast dank voor uw bijdrage!

Naar de website