Documentaire

‘The untold story of the remnant’

De staat Israël bestaat ruim 75 jaar. Sinds haar oprichting in 1948 is het aantal Messiasbelijdende Joden sterk gegroeid. De laatste twintig jaar is dit aantal zelfs verdrievoudigd. Welke impact hebben de Messiasbelijdende Joden? Kijk naar de documentaire ‘The untold story of the remnant’ van Stichting Steun Messiasbelijdende Joden (SSMJ).

“Is Israël onderdeel van Gods plan voor de mensheid of simpelweg een historische vergissing ?”

Het doel van de documentaire is om Messiasbelijdende Joden onder de aandacht te brengen in de Nederlandse samenleving, vooral onder christenen. Zo krijg je als kijker iets mee van de groei van Israël als samenleving op verschillende terreinen en de invloed van de Messiasbelijdende Joden in het bijzonder. SSMJ wil een tegenwicht bieden aan het beeld dat de gevestigde media vertelt over Israël. Belangrijk is de vraag die dr. Erez Soref, voorzitter van One for Israel, in de documentaire stelt: “Is Israël een historische vergissing of deel van Gods plan?”

Als u de documentaire nog eens wilt zien, klik daar hier.

Wilt u Messiasbelijdende Joden in Israël steunen? Vul dan onderstaande formulier in. Alvast hartelijk dank voor uw steun!