Studenten van het Hoornbeeck College ondersteunen dit schooljaar Messisasbelijdende Joden in Israël. Er zijn verschillende projecten (zie hieronder) die aansluiten bij de sectoren van het Hoornbeeck College.

De studenten gaan op verschillende manieren acties organiseren om geld voor deze doelen in te zamelen. Download hier de informatiefolder.

Helpt u mee?

Onder het donatieformulier zijn er drie buttons voor meer informatie over de projecten in Israël.

Klik hier voor meer informatie over de meeting met ds. David Zadok uit Israël op 25 januari 2024.

Netivah Center

Downloaden

Makor HaTikvah

Downloaden

Ebenezer Home

Downloaden

Makor HaTikvah

De enige school voor Messisbelijdende Joods kinderen in Jeruzalem. Deze school krijgt geen steun van de overheid en ouders moeten een forse bijdrage betalen om hun kinderen hier naar school te laten gaan. Klik op de button voor meer informatie.

Makor HaTikvah

Ebenezer Home

Een verzorgingshuis in Haifa waar Messiasbelijdende Joden, maar ook Arabische christenen worden opgenomen en verzorgd. De bewoners voelen zich verenigd door het gemeenschappelijke geloof in Jezus Christus de Messias. Klik op de button voor meer informatie.

Ebenezer Home

Netivah Center – Toerusting voor jonge soldaten.

Messiasbelijdende jongeren staan vaak alleen, op school maar ook in het leger. Heel gemakkelijk worden ze van het geloof in Jezus afgetrokken. Toerusting is daarom zeer noodzakelijk. Ze organiseren meerdaagse conferenties om jongeren toe te rusten. Klik op de button voor meer informatie.

Netivah Center: toerusting voor jonge soldaten