BE’AD CHAIM | Inflatie raakt ook ons

Inflatie

Beste gebedspartners en supporters,

“De HEER heeft grote dingen voor ons gedaan en we zijn vervuld van vreugde.” (Psalm 126:3)

In de afgelopen twee jaar heeft onze reputatie in Israël door mond-tot-mondreclame, maatschappelijk werkers, sociale media, radio-advertenties, busborden, billboards of nieuwsberichten miljoenen bereikt. Meer dan 1000 vrouwen namen contact met ons op voor hulp in 2022. Er zijn momenteel 700 baby’s die onze hulp ontvangen via het Operation Moses Project en bijna 200 zwangere moeders. Ons doel is dat elke baby in het programma een sponsor heeft. Zoals velen van jullie weten, ontvangen sponsors een certificaat met de naam en geboortedatum van de baby en een brief over de familie bij de geboorte en aan het einde van het eerste levensjaar van de baby, zodat je vitale ‘leden’ van hun leven bent. Elke moeder in het Operation Moses-project ontvangt vlak voor de geboorte een babybedje, kinderwagen, babybadje en lakens. En tijdens het eerste jaar ontvangt de moeder elke maand een supermarktcadeaukaart ter waarde van meer dan honderd dollar voor de aankoop van babybenodigdheden.

Als gevolg van de stijging van de kosten van goederen en verzending, vooral tijdens de pandemie, en de devaluatie van de dollar, stegen de prijzen van de meubels en benodigdheden voor de moeders aanzienlijk. In het verleden was het bedrag om een baby te sponsoren $ 1800 voor een volledig jaar of $ 150 per maand. Dit bedrag dekt niet langer de kosten. Helaas moeten we daarom de sponsorkosten met 10% verhogen.

Het nieuwe bedrag voor sponsoring:

Jaarlijks $ 1980 jaarlijkse (€1800),  $ 165 maandelijks (€150). Heel veel dank voor uw begrip en vrijgevigheid. U helpt ons met het redden van baby’s in Israël.

“Breng de tienden naar het voorraadhuis, zodat er voedsel in Mijn huis is. Beproef Mij toch hierin, zegt de HEERE van de Hemelse legermachten, of Ik niet de vensters van de hemel voor u zal openen en zegen over u zal uitstorten zodat er geen schuren grnorg zullen zijn. (Maleachi 3:10)

Veel zegen voor u.

Sandy Shoshani