MAKOR HATIKVAH | Studentenuitwisseling geeft vriendschap

Vriendschap

Niets kan worden vergeleken met vriendschap die is opgebouwd door het internationale programma van studentenuitwisseling. We waren zo gezegend om de Duitse studenten in Israël te ontvangen voor 10 dagen van culturele ervaring en plezier. Sommige studenten ontmoetten elkaar voor het eerst en sommigen ontmoetten hun oude vrienden, maar in beide gevallen genoten ze allemaal van hun tijd in het land Israël, het bezoeken van Bijbelse plaatsen en de ervaring van het leven in de gezinnen.

Zwemlessen

De zwemlessen die Makor HaTikvah-studenten pas dit jaar zijn begonnen, zijn een groot succes. Kinderen leren de belangrijke vaardigheden en genieten van elke seconde in het zwembad.

Verkiezingen

Toen we met z’n allen naar de verkiezingen gingen, hadden Makor HaTikvah-studenten hun eigen studentenraadsverkiezingen. Junior High School-studenten kozen de twee vertegenwoordigers van elke klas, na het luisteren naar hun persoonlijke presentaties en plannen voor een actieve positie in het leven van de school.

Helpen

Af en toe ontmoeten we een van u; onze geweldige donateurs. Velen van u bieden hulp aan en vragen op welke zinvolle manier u de school kunt helpen. Nou, we hebben het voor u op een rijtje gezet.

Hier zijn 10 manieren waarop u de school kunt helpen ondersteunen.

Het salaris van de onderwijzers.

Een studiebeurs voor de leerlingen.

Vervoer.

Onderwijsprogramma’s en boeken.

Benodigdheden voor kinderen die speciale zorg nodig hebben.

Meubelen en apparatuur.

Het betalen van de sportactiviteiten.

Educatieve schoolreisjes (bijv naar Bijbelse plaatsen).

Renovatie en onderhoud van de gebouwen.

Bewaking.

Zou u ons willen helpen? Elke gift, hoe klein ook, helpt mee.