Netivah

Gewoon een korte brief om u op de hoogte te houden van wat er bij ons speelt en onderwerpen voor gebed. Allereerst wil ik u allemaal bedanken voor uw gebeden en steun voor het werk dat we doen met de jongeren en soldaten in Netivah.

God heeft ons gezegend met geweldige en prachtige levensveranderende activiteiten en we danken Hem dat we in staat waren om het werk voort te zetten ondanks de COVID-beperkingen.

Er was het promotie-feest voor het “Arrows” -programma en ook een weekend van jeugdleiders waar we een seminar hielden met het thema “Verantwoordelijkheid nemen om liefde te tonen”, waarbij jeugdleiders worden uitgedaagd om ‘voor de schapen te zorgen’.

Bid met ons mee nu we het nieuwe jaar ingaan met veel activiteiten en de noodzaak om een aantal van onze medewerkers te vervangen. Ze konden dit jaar niet bij ons blijven vanwege hun studie. Bid dat God ons de juiste mensen zal sturen voor dit geweldige team.

Het was voor het eerst dat we de religieuze media haalden. “TV en web” kwamen met de boodschap dat Netivah een organisatie is die zendelingen in de IDF stuurt om andere soldaten tot het christendom te bekeren.
Dank God voor de tegenstand! Het houdt ons sterk en gefocust. Maar bid dat we wijsheid zullen hebben om te weten wanneer en hoe we moeten reageren (als we al reageren) op deze beschuldigingen.

Bid alstublieft voor ons, dat we het jaar financieel goed kunnen afsluiten en alles wat op ons schema stond hebben kunnen voltooien, het zal allemaal maar net lukken.

Dank dat u naast ons staat.

Joël Goldberg en het Netivah Team