NETIVAH | Jonge soldaten

Beste vrienden, 

Inmiddels bent u zich waarschijnlijk bewust van de moeilijke situatie waarin we ons op dit moment in Israël bevinden. Een aantal raketaanvallen die honderden Hamas-militanten in staat stelde om door de grens met Gaza te breken, rechtstreeks naar de nabijgelegen steden en kibboetsen voor moordpartijen, waarbij honderden burgers en soldaten werden gedood, meer dan 1500 mensen gewond raakten en tientallen mannen, vrouwen en kinderen over de grens werden ontvoerd als gijzelaars Gaza in. Er wordt er nog gevochten op meerdere locaties. Dit is door velen beschreven als een 9/11-incident en de IDF roept reserves op en bereidt zich voor op een volledige reactie die de situatie waarschijnlijk zal doen escaleren.

Bid alstublieft dat de situatie snel wordt opgelost, zodat de mannen en vrouwen die gevangen zijn genomen worden vrijgelaten, dat de vele gewonden herstellen.

Veel van onze messiaanse jonge mannen en vrouwen zijn opgeroepen (ook de reservisten) en sommigen bevinden zich in het hart van de strijd.

Bid alstublieft met ons mee als we bidden voor hun veiligheid, en dat ze een bemoediging en licht mogen zijn in tijden van angst en pijn.

Bid alstublieft voor ons bij Netivah om te weten hoe we de mannen en vrouwen die dienen kunnen aanmoedigen en ondersteunen, en ook voor een deel van ons team dat ook is opgeroepen.

In gebed en hoop op betere dagen
Joël