ONE FOR ISRAEL – wees sterk en moedig

“Heb ik het u niet geboden? Wees sterk en moedig, schrik niet en wees niet ontsteld, want de HEERE, uw God, is met u, overal waar u heen gaat.” (Jozua 1:9)

Oorlog met Hezbollah lijkt onvermijdbaar aan het noordelijke front evenals met Hamas in Gaza. Je kunt er wanhopig van worden. De spanning in Israël en de hele wereld is zichtbaar en elke dag kost het levens. Die landen die achter Israël staan, worden ook aangevallen, worden belasterd en geterroriseerd. Deze tijd vraagt om enorme moed. Eerst dienen we te weten wat God van ons verlangt. Vervolgens is het nodig dat we Hem om moed vragen om te doen wat we moeten doen. Of je moed nodig hebt, of iemand anders wilt bemoedigen die dat nodig heeft, het is tijd om onszelf te sterken in de HEERE!

Dr. Erez Soref, president

Word actief in gebed voor Israël

Israël ervaart een enorm geestelijk ontwaken! Meer dan ooit hebben wij gebed van de heiligen nodig voor het werk dat wacht.

In onze ministry hebben wij door de jaren heen veel mensen ontmoet die een hart hebben om voor Israël te bidden, maar velen weten niet HOE ze moeten bidden.

Net als Jesjoea (Jezus) zijn discipelen onderwijst in Mattheüs 9:38, zouden wij ook moeten bidden tot de Heer van de oogst om werkers uit te zenden, wij zouden moeten bidden dat Zijn Heilige Geest de harten opent van Arabieren en Joodse broeders voor het Evangelie, en wij zouden moeten bidden voor de vrede van Jeruzalem. Ons doel is om een netwerk van gebed te bouwen over de hele wereld dat de gebedstaak op zich neemt.

Pasgelovigen hebben uw gebed nodig!

Elke dag chat ons team met Israëliërs die op zoek zijn en nieuw gelovigen die ons online benaderen.

De meesten zijn de enige gelovigen in hun gemeenschap, en daarom kunnen wij hun namen niet bekend maken. God kent hen als u voor hen bidt.

Bid voor hen, dat God hen wil bewaren en sterken in hun geloof!