RETURN TO ZION | Humanitaire projecten sinds 2020 verdrievoudigd

Zomer

Shalom, geliefde broeders en zusters in Yeshua de Messias! Zegen en vrede voor u van onze hemelse Vader. We zijn enorm dankbaar dat jullie naast ons staan in de verkondiging van de Glorieuze Naam van Yeshua de Messias in Israël.

Nu we de zomer naderen, wil ik jullie kort op de hoogte houden van de gemeente Return to Zion: Als gemeente bestaan we sinds 2001 en zijn we in 2004 een zustergemeente gestart in Nazareth Illit. Van daaruit hebben we veel projecten in Haifa ontwikkeld, waaronder humanitaire en educatieve projecten voor jongeren die geassocieerd zijn met IDF-soldaten nadat ze hun diensttijd hebben voltooid, een theologische school en internet-tv.

We hebben nu echter een punt bereikt waarop we op zoek zijn naar een nieuwe ruimte om te huren en geld om reparaties te betalen. Daar bereiden we ook een team voor. We hebben al een team om te gaan onderhandelen over de details voor de gezamenlijke opbouw van ons fellowship-netwerk. We zouden uw gebeden voor ons op prijs stellen!

Het Nesher Project

Na de pandemie en beperkingen van 2020 – 2022 gaat, met Gods hulp, in augustus een team van 15 mensen naar Noorwegen. Samen zullen we ons richten op de onderwerpen geloof, studie, dienstbaarheid, ontwikkeling en gaan we wandelen in dit prachtige land met echte vrienden. Ons doel is om meer Israëlische jongeren een kans te geven om betrokken te raken bij de bediening van Yeshua de Messias.

Humanitair

Barmhartigheid omwille van de barmhartigheid. De Israëlische wet verbiedt het geven van humanitaire hulp om religieuze overtuigingen te veranderen, en we zijn daar dankbaar voor. Het beschermt onze kinderen en volwassenen tegen omkoping. Met God en uw hulp zijn onze humanitaire projecten sinds 2020 verdrievoudigd. We zijn blij om deze zegen te delen met mensen in nood, en zij zijn dankbaar en ontvangen het met groot enthousiasme. Ze weten dat dit een belangrijk Goddelijk doel zal dienen – weten dat onze hemelse Vader voor hen zorgt en dat de hoop niet verloren gaat!

Return to Zion

We bereiden de groep voor op onderdompeling (de doop). Tegelijkertijd organiseren we de Alef-cursus (Bijbelstudie) en vragen we om jullie gebeden voor beide. We bereiden ook groepen nieuwe leiders voor en willen de volgende generaties blijven voorbereiden op leiderschapsposities en een dynamische beweging voorwaarts. Bid alstublieft voor ons.

(Voor degenen die de details van elk Return to Zion-project willen weten, ga naar: Shaveitzion.org)

We moedigen je aan om Return to Zion en onze projecten te steunen.

Leon en Nina Mazin