Ondernemers met Lev

Ondernemende zakenmensen die hart hebben voor onze broeders en zusters in de Messiasbelijdende gemeenten in Israël verenigen zich in Ondernemers met Lev.

 

 

 

Helpen in Israël

In het komende jaar gaan wij de gemeente van Benny Moghes helpen met de aankoop van een gebouw waarin de gemeente kan samenkomen. Maar willen wij Benny Moghes ook vrijzetten voor zijn werk als voorganger van de gemeente, zodat hij zijn andere banen kan opzeggen en zich aan de gemeente kan wijden. Voor het gebouw en de voorganger is € 50.000 nodig.

Netwerken in Nederland

Ondernemers met Lev willen ook in Nederland elkaar opzoeken en bemoedigen en netwerken. We gaan van start in twee regio’s Noordwest en Midden. Zo kunnen bedrijven die dicht in de buurt zitten elkaar helpen en ondersteunen. Ook word je uitgenodigd voor ontmoetingen met sprekers uit Israël en kun je je opgeven voor een Israëlreis voor ondernemers.

 

 

 

 

 

Word ook Ondernemer met Lev

Als jij ook Lev hebt en je wilt je aansluiten bij het Lev-netwerk, neem dan contact op met:

Regio Noord-Oost Wim Groothuis van PrinceFibre in Dronten of Regio Midden Theo van den Brink van Drukkerij AMV in Lunteren. Zij heten je van harte welkom.

Het lidmaatschap van Ondernemer met Lev bedraagt € 850. Als Ondernemer met Lev ontvang je uitnodigingen voor de regionale- en landelijke meetings en een fraai aandenken voor op je bureau.

Klik op de hier als je de Ondernemers met Lev folder wilt downloaden.

Als je liever alleen het project wilt steunen maar ook betrokken wilt blijven, dan kan dat altijd. Vul hieronder je gegevens in met eventueel de toezegging, dan houden wij  je op de hoogte van evenementen. Voor het toegezegde bedrag ontvang je een factuur. Alvast dank voor je steun!

Ondernemers met Lev is onderdeel van St. Steun Messiasbelijdende Joden

Promo video Ondernemers met LEV