Ondernemers

Ondernemers met Lev

Ondernemende zakenmensen die hart hebben voor Israël en onze broeders en zusters in de Messiasbelijdende gemeenten verenigen zich in de businessclub Ondernemers met Lev.

Helpen in Israël

In het komende jaar gaan wij de gemeente van Benny Moghes helpen met de aankoop van een gebouw waarin de gemeente kan samenkomen. Maar willen wij Benny Moghes ook vrijzetten voor zijn werk als voorganger van de gemeente, zodat hij zijn andere banen kan opzeggen en zich aan de gemeente kan wijden. Hiervoor is € 50.000 nodig.

Netwerken in Nederland

Ondernemers met Lev willen ook in Nederland elkaar opzoeken en bemoedigen en netwerken. We gaan van start in twee regio’s; west en oost. Zo kunnen bedrijven die dicht in de buurt zitten elkaar helpen en ondersteunen.

Word ook Ondernemer met Lev

Ondernemers met Lev willen gemeenten en projecten concreet helpen in hun directe noden. Je doet mee als Ondernemer met Lev als je € 850 doneert aan St. Steun Messiasbelijdende Joden. Je ontvangt dan een fraaie trofee voor op je bureau als aandenken.

Ben jij of ken jij ook een ondernemer met Lev, meld je dan aan en doe ook mee…als je tenminste Lev hebt. Je meld je aan met je contactgegevens via info@messiasbelijdendejoden.nl . Dan ontvang je een factuur voor deelname.

Op donderdag 28 september is de Kick-off van Ondernemers met Lev. Kijk hier voor de locatie en aanmeldingen of stuur even een mail naar info@messiasbelijdendejoden.nl

Ondernemers met Lev is onderdeel van St. Steun Messiasbelijdende Joden en wordt gesteund door:

Lenard Prins van Restment, Sjerp Bouma van Outlook Groenprojecten, Freddy Bakker van Torendruk, Theo van den Brink van AMV, Wim Groothuis van PrinceFibre en Arjan Klein van Bladenmakers.