Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Vul onderstaand uw e-mail adres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Doneer online Digitale nieuwsbrief ontvangen?

Liefde voor Israël

Vergoedingen

De bestuursleden van de stichting doen hun werk als onbezoldigd vrijwilliger. Zij ontvangen, alleen na declaratie, de wettelijk toegestane belastingvrije vergoeding voor de autokosten per kilometer. Voorwaarde is dat zij de autorit ten behoeve van de stichting hebben gemaakt.

Administrateur en boekhouder doen hun werk eveneens als onbezoldigd vrijwilliger. De onkosten ten dienste van hun werk voor de stichting, worden na bestuursbesluit door de stichting en na ontvangst van de factuur rechtstreeks betaald aan de leveranciers.

De directeur werkt 20% van zijn werktijd voor de stichting en 80% van zijn werktijd als gemeentepredikant. De kosten en risico’s zijn voor gemeenschappelijke rekening, derhalve wordt 80% van de kosten betaald door de gemeente Putten en 20% van de kosten door de stichting. Declarabele onkosten ten behoeve van de werkzaamheden voor de stichting worden ingediend bij de penningmeester van de stichting en na goedkeuring door het bestuur, vergoed.

Download Immanuël

Immanuël is het gratis nieuws- en mededelingenblad van onze stichting. Door middel van dit blad houden wij u op de hoogte van de projecten en doen wij verantwoording over de uitgaven van de ontvangen giften.

Download direct