Rishon le Tsion

Gedera/Kanot Uitgeverij Ha-Gefen (De wijnstok) is nu nog in Rishon LeTsion, maar zal mettertijd verhuizen naar een nieuw gebouw in Kanot bij Gedera. De uitgeverij is ontstaan door het werk van Christian Witness to Israël uit Engeland, die jaren geleden een boekwinkel in Haifa begon. Nu geeft deze uitgeverij boeken uit die voor Messiasbelijdende Joden belangrijk zijn voor hun de persoonlijke vorming en toerusting. Daarnaast ook commentaren op de Bijbel die voor de voorgangers en geïnteresseerde gemeenteleden van groot belang zijn. Op hun website vindt u meer informatie: http://www.ha-gefen.org.il/len/ Directeur Ds. David Zadok heeft goede mensen in dienst om de kantoortaken te behartigen. De stichting geeft hiervoor financiële steun, zodat Zadok tijd heeft voor zijn andere taken.

 

Een geweldig mooi project is ‘de Geïllustreerde Bijbel voor kinderen’. Voor kinderen is het klassieke Hebreeuws erg moeilijk. Dit geldt ook voor veel immigranten. Daarom wordt heel de Bijbel vers voor vers vertaald in het eenvoudiger moderne Hebreeuws. Prachtige illustraties van een Joodse kunstenares maken de verhalen nog aantrekkelijker. Inmiddels is met onze steun het hele Oude Testament in vijf delen gereed.

Nu werkt men hard om het N.T. op dezelfde manier te laten verschijnen. Uw steun meer dan waard! Bijbel met illustraties Waarom is een Bijbel in het Ivriet met illustraties nodig? Voor kinderen en veel immigranten is het klassieke Hebreeuws erg moeilijk. Daarom wordt voor hen de Bijbel vertaald in het eenvoudiger moderne Ivriet. Prachtige illustraties van een Joodse kunstenares maken de verhalen nog aantrekkelijker. Inmiddels is het Oude Testament in vijf delen gereed. Nu werkt men hard om het N.T. op dezelfde manier te laten verschijnen. Helpt u om dit project in de komende jaren te voltooien?